• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Партії "Собор" два голови, один з них позапартійний
    Опубликовано: 2005-11-28 10:46:00
    Колишній депутат, колишній прем’єр, колишній голова партії, колишній, вибачте, поки ще заступник Голови Секретаріату Президента України – громадянин Матвієнко А.С., називаючи себе Головою УРП "СОБОР", підписує документи про приєднання УРП "Собор" до блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", чим ставить під сумнів легітимність цього блоку на виборах.
     
    На даний час громадянин Матвієнко А.С. незаконно утримує і використовує печатку та свідоцтво партії УРП "Собор", які він повинен був передати В.О. Голови УРП “Собор” – Лук"яненку Л.Г., обраному двома третинами делегатів на 1-му етапі 15 Позачерговому З'їзді 22 жовтня 2005 року.
     
    Повідомляємо, що відповідно до Ухвали Голосіївського районного суду м. Києва від 09.11.2005р. за позовом "Про визнання неправомірними дії Голови УРП "Собор" Лук'яненка Л.Г., щодо порядку скликання та проведення 15 Позачергового З'їзду УРП “Собор” проведеного 22 жовтня 2005 р. за адресою вул. Грінченка,7” – суд Ухвалив: "У відкритті провадження по справі за позовом до Голови УРП "Собор" Лук'яненка Л.Г. про припинення дій спрямованих на продовження проведення 15 Позачергового З'їзду, визнання неправомірними дій по порядку скликання та проведення 15 Позачергового З'їзду УРП "Собор" – відмовити”. Ухвала вступила у законну силу. Суд підтвердив факт проведення та легітимність 1-го етапу 15 Позачергового З'їзду УРП "Собор" від 22 жовтня 2005 року, на якому було обрано В.О. Голови партії - Лук"яненка Л.Г., підтверджено позапартійність - громадянина Матвієнка А.С., а також зобов’язано Матвієнка А.С. передати печатку та інші партійні атрибути новому керівництву партії. Матвієнко А.С. не тільки не здав партійні атрибути, а й їх незаконно утримує та використовує на свій розсуд.
     
    У це час коли до українських судів надходять позови від членів УРП "Собор", делегатів 15 Позачергового З'їзду, щодо неправомірних дій екс-голови партії громадянина Матвієнка, він (Матвієнко А.С.) використовуючи адмінресурс (свою посаду заступника Голови Секретаріату Президента) намагається змусити всіх повірити в те, що він ніби Голова партії, в партії все спокійно, немає справ у суді, а він ніби ніколи не виходив з лав партії. Але ж цей скандал вийшов за межі партії і той факт, що Матвієнко А.С. - позапартійний, знає майже вся Україна! Сам Матвієнко уникає питання про партійність, бо знає що його Заява про вступ в УРП “Собор” в природі не існує, хіба що у комсомол він вступав насправді. Заяви Матвієнка про вступ у партію взагалі ніхто не бачив, а от скласти заяву зараз (підробити) він не може бо розуміє, що цим він тільки підтвердить свою позапартійність. Відсутність Заяви Матвієнка А.С. про вступ у партію з’ясувалась 20 вересня 2005 року, коли його знімали з партійного обліку. Відповідальний за партійний облік в УРП “Собор” підтвердив той факт, що в партійній документації та облікових справах Заяви Матвієнка А.С. про вступ в партію не має і ні коли не було.
     
    Також повідомляємо, що до тих пір поки не відбудеться 2-ий етап 15 Позачергового З'їзду, який розпочав роботу 22 жовтня 2005 року і він не завершить свою роботу, у відповідності до Статуту партії, ніхто, навіть така високоповажна особа, як заступник Голови Секретаріату Президента (Матвієнко А.С.) не може називати зібрання громадян (мешканців переважно Харківської області) від 19 листопада 2005 року - партійним з'їздом, а тим більше з'їздом УРП "СОБОР". І те що позапартійні громадяни Харківської області на своєму зібрання 19 листопада 2005 р. грались у вибори, а Заступник Голови Секретаріату Президента України приймав участь та був на чолі цього фасу, лише підтверджує той факт, що Матвієнко А.С. створює загрозу Виборчому блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”, щодо участі у виборах. Але саме головне те, що цими діями він ганьбить посаду Заступника Голови Секретаріату Президента України, чим кидає тінь на політичне реноме самого Гаранта!
     
    Прес служба УРП “Собор”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.