• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На вибори Українська Національна Асамблея піде спільно з Українською консервативною партією
    Опубликовано: 2005-11-28 14:44:00
    «Українська національна асамблея пройшла перереєстрацію – партійний з’їзд від 15 жовтня цього року визнаний легітимним. Хочу заявити, що УНА прийняла рішення, що піде як на вибори до Верховної Ради, так і до місцевих рад. Ми на паритетних умовах будемо блокуватись з Українською консервативною партією (щодо цього відповідну угоду буде підписано завтра), а також ведемо переговори щодо можливості блокування із ВО «Свобода». Про це сьогодні, 28 листопада під час прес-конференції у Львові повідомив голова партії УНА, голова політради ГО «Галицький вибір» Юрій Шухевич.
     
    Ю. Шухевич розповів про специфіку формування його партією виборчих списків. «На відміну від інших політичних партій, ми не формуватимемо виборчих списків самі, а тим паче за гроші. Ми вирішили, що громада самостійно має обрати найдостойніших кандидатів, яких ми, не залежно від партійної приналежності останніх, включатимемо у списки нашого блоку», — резюмував він.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.