• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Всеукраїнська партія трудящих не піде на вибори в блоці Валерія Коновалюка
    Опубликовано: 2005-11-28 17:15:00
    Її лідер Мирослав Якібчук стверджує - партію записали до блоку Коновалюка без їхньої згоди. Переговори про об'єднання і справді велися але вимОгою "трудящих" було не називати блок ім'ям однієї людини. У суботу на з'їзді "Трудової України" Валерій Коновалюк оголосив про блокування його партії з "Партією трудящих" та "Зеленою планетою".
    Навіть після офіційного спростування цього факту прес-службою "трудящих", в інтерв'ю "5 каналу" Коновалюк стверджував, що має на руках документи, які підтверджують об'єднання. Мирослав Якібчук не виключає можливості продовжити переговори з Коновалюком, якщо той - як він каже - полишить приватні амбіції.

    Мирослав Якібчук, лідер Всеукраїнської партії трудящих:
    - Були домовленості, що цей блок буде формуватися на назві об'єднуючій і не матиме ніяких імен. І ми категорично виступаємо проти створення іменних блоків. Тому що ні одна людина не може уособлювати і відтворювати права людини праці.
     
    5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.