• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ключковський: Місцеві вибори відбудуться одночасно з парламентськими
    Опубликовано: 2005-11-28 17:17:00
    "Сьогодні Погоджувальна рада депутатських фракцій і груп, на жаль, засвідчила відсутність продовження курсу на пошук співпраці між парламентом та урядом", - заявив представник Президента у Верховній Раді, член президії ради партії "Народний Союз Наша Україна" Юрій Ключковський. Народний депутат зауважив, що в центрі уваги нині – бюджет-2006 та пов‘язані з ним соціально-економічні питання, повідомляє прес-служба НСНУ.

    "Сьогодні звучали пропозиції заслухати у Верховні Раді звіт уряду про виконану роботу та прийняти відповідні політичні рішення, хоча прямим чином не говориться про голосування резолюції про недовіру", - підкреслив Юрій Ключковський.

    "На жаль, мені доводиться констатувати відсутність політичної консолідації. Фактично, Верховна Рада стає оплотом опозиційних сил. Особливо гостро ставиться питання про місцеві бюджети. І те, що Асоціація міст України, керівником якої є Олександр Омельченко, готує масовий пікет біля стін парламенту, яскраво засвідчує це. Їхні вимоги щодо прийняття відповідних рішень будуть надзвичайно жорсткими", - наголосив Юрій Ключковський.

    "Крім того, обговорювалося питання змін до Закону про місцеві вибори і постанова про призначення місцевих виборів. Гадаю, що вона – за наполяганням керівництва парламенту - буде проголосована завтра першим питанням. Таким чином місцеві вибори відбудуться 26 березня одночасно з парламентськими. Щодо виборів до місцевих рад, то відбулася серйозна дискусія довкола деяких положень. Вони пропонуються від кількох депутатів, зокрема: Богдана Губського та інших, - вважає Юрій Ключковський. - Завтра такий законопроект буде винесено на голосування і, в залежності від того чи буде він підтриманий, остаточно готуватимуться зміни до цього Закону. Однак, вони носять лише косметичний характер, адже не зачіпають засадничих принципів виборчої системи. А саме це й викликає найбільше занепокоєння усього суспільства".

    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.