• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ліберально - демократична партія України не знайшла партнерів для блокування
    Опубликовано: 2005-12-19 09:58:00
    18 грудня 2005 року відбувся ювілейний XI з'їзд Ліберально - демократичної партії України,  яка відзначає своє п'ятнадцятиріччя. Як повідомляє прес-служба ЛДПУ, делегати з’їзду  прийняли наступні рішення:

    1. Незважаючи на всі зусилля, початі центральним штабом і керівництвом партії, констатувати неможливість створення ліберального блоку на ідеологічній основі в Україні сьогодні, оскільки структури, що іменують себе ліберальними, виявилися не готові до партнерства на ідеологічному фундаменті.

    2. Підтримати рішення про створення місцевих і регіональних виборчих блоків по виборам в органи місцевого самоврядування, таких як:

    "Громадський актив Києва";
    "Запорожжя - наше місто";
    "Союз громадян Одеси";
    Закарпатський блок "Карпатський будинок";
    "Житомиряне";
    "Газда";
    Громадський блок "Суми - Нічний дозор";
    "Харків";
    "Крим проти корупції";
    "Дніпропетровськ";
    "Рідний Миргород" та інші.

    3. Провести 25 грудня в місті Києві з'їзд за твердженням виборчого списку Ліберально-демократичної партії України.

    Виступаючи на з'їзді Ігор Душин зокрема сказав:
    " На відміну від усіх партій і блоків, що висловлюють сьогодні свою абсолютну впевненість у подоланні 3% бар'єра на виборах у парламент, ми повинні говорити правду. А правда полягає в тому, що можливість однієї з найдавніших ідеологічних партій подолати 3% бар'єр невисокий, тому що в країні відсутня реальна політика, заснована на боротьбі ідеологій, не сформульована національна ідея, немає стратегії розвитку країни, а є тільки кланова боротьба за різні гілки влади.

    У цій ситуації, вступаючи в кампанію в умовах невизначеного виборчого законодавства, наш вибір повинний бути зроблений на користь наших регіональних проектів. Там, у регіонах, у тих організаціях, що підписали договору політичного франчайзинга, майбутнє нашої партії і майбутнє політичної України. Підтримати них - наш природний, продуманий і відповідальний вибір".

    ELCOMART Выборы 2006
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.