• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: БЮТ, завдяки безглуздим крокам пані Тимошенко, просто плутається у нас під ногами
    Опубликовано: 2006-01-16 09:35:00

    «Наш візит до Львова не пов'язаний із візитом до вашого міста Юлії Тимошенко. Тут, швидше, навпаки. Ми запрошували Тимошенко на організований «Нашою Україною» мітинг у Львові, але вона відмовилась. Судячи з графіку відльоту пані Тимошенко, на мітингу її точно не буде. Мабуть, Юлія Володимирівна боїться подивитись в очі народу та пояснити, чому її блок голосував за відставку уряду». Про це вчора, 15 січня, під час прес-конференції у Львові заявив голова Політради політичної партії Народний Союз «Наша Україна» Роман Безсмертний.

    За словами Р. Безсмертного, разом із Януковичем та Литвином, Тимошенко утворила «ТЛЮ», котра і спричинила відставку уряду.

    «Тепер саме Тимошенко має доводити, що вона не зрадила Ющенка і український народ, підставивши Президенту таку «підніжку», як відставка уряду, а, особливо, під час таких важливих для України газових переговорів», — наголосив він.

    «Нині основним нашим опонентом є Партія Регіонів. А БЮТ, завдяки безглуздим крокам пані Тимошенко, просто плутається у нас під ногами та відволікає на безглузді дискусії», — резюмував один із лідерів НСНУ.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.