• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НСНУ визначилася з кандидатими у список „Нашої України” до Львівської міської Ради
    Опубликовано: 2006-01-19 10:32:00

    НСНУ визначилася з кандидатами у список „Нашої України” до Львівської міської ради. У прохідній частині списку НСНУ хоче 55%. Таке рішення було прийнято учора, 17 січня, під час конференції ЛМО НСНУ.

    Перша п’ятірка списку НСНУ до Львівської міської ради виглядає так:

    № 1 – О.Мандюк

    № 2 – В.П’ятак

    № 3 – З.Сірик

    № 4 – Т.Сосновський

    № 5 – А.Стецьків

    У списку НСНУ є також такі прізвища: С.Бащук (№6), М.Бандра (№8), Р.Вороняк (№11), В.Трач (№13), Б.Кобрин (№14), Д.Квіт (№15), Р.Зафійовський (№16), М.Задорожний (№36), Т.Ситник (№38), Р.Балаш (№40), Я.Рущишин (№50), О.Друль (№66).

    За словами голови ЛМО НСНУ Олега Мандюка, у прохідній частині зведеного списку блоку „Наша Україна” до Львівської міської ради НСНУ отримає 55% місць.

    „Ми порахували, що від „Нашої України” до Львівської міської ради повинно пройти 54 депутати. Тому у списку буде наших 29 місць (55%), 15 місць – НРУ, по три – ХДС та КУН і одне місце – УРП „Собор”, – заявив О.Мандюк.

    На конференції було прийнято рішення уповноважити О.Мандюка укласти угоду про утворення виборчого блоку львівських міських організацій політичних партій „Наша Україна”: НСНУ, НРУ, ПППУ, КУН, УРП „Собор”, ХДС.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.