• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Оробець: Литвин продовжує знущатися над своїм іміджем
    Опубликовано: 2006-01-19 11:09:00

    “По більшості урядових проектів та проектів Президента не набирається більшість”, - прокоментував вчорашні події в Раді член Виборчого Блоку “Наша Україна”, народний депутат Юрій Оробець.

    “А СОТ – це задавлена проблема, більшість депутатів не голосує саме з політичних міркувань, ТЛЯ виходить на міжнародний рівень. Політика така – чим гірше Президенту, тим краще”, - сказав Оробець.

    “А Литвин цинічно поводить себе як політичний маніпулятор. По перше цей принцип, чим гірше, тим краще. Литвин думає що в цій ситуації він звеличується. Хоча насправді він генерує безлад та хаос, втрачаючи при цьому рештки довіри, які в нього є”, - зазначив Оробець.

    “Литвин упивається владою, яка йому надана Конституцією. Але це піррова перемога, так познущатися над своїм іміджем як він це зробив, це ще треба вміти. Виборці це “оцінять”, - наголосив народний депутат.


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.