• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павло Сулковський: Верховна Рада не відмовляється брати на себе відповідальність перед українським народом...
    Опубликовано: 2006-01-19 12:25:00

    На запитання кореспондента Інформаційного серверу Партії регіонів про те, як будуть сьогодні розвиватися події у Верховній Раді, куди запрошено Президента В. Ющенка, народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Павло Сулковский зазначив, що «Ющенко та Єханурову ніщо не залишається, по-скільки, з кожним днем набирає обертів політична реформа і повнота влади передається парламенту. А Верховна Рада не відмовляється брати на себе відповідальність перед українським народом. І що би вони не говорили, і Ющенко – як президент, і Єхануров, що не визнає зі своїми урядовцями, недолугою своєю політикою, відставки, мають визнати все це і не загострювати ситуацію».


    «Я думаю, - наголосив народний депутат, - що прийшовши у парламент, вони повинні покласти край провокаційним своїм виступам та сприяти консолідації суспільства, і як можна швидше вибиратись із тих кризових явищ, які на сьогоднішній день існують в Україні».


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.