• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УНП висунула кандидатів до Коропської та Сосницької районних та до Ніжинської міської рад
    Опубликовано: 2006-01-19 12:51:00

    Кандидатів від Української народної партії до Коропської та Сосницької районних рад, а також до Ніжинської міської ради визначили на Чернігівщині. У Коропському районі кандидати від Української народної партії претендують на 15 посад сільських голів із 25 сільрад.

    До Сосницької районної ради від УНП претендують 55 кандидатів і також є кандидатура на Сосницького селищного голову. У Сосницьку селищну раду претендуватимуть 23 кандидата від УНП. На посади сільських голів балотуватимуться партійці в шістьох селах.

    Другим номером у списку до Ніжинської міської ради затверджено священика Київського патріархату, клірика Всіхсвятської церкви, відомого історика отця Олександра Морозова.

    У Черкаській райраді створено фракцію Українського Народного Блоку Костенка і Плюща

    Про створення фракції Українського Народного Блоку Костенка і Плюща було проголошено на сесії Черкаської райради.

    Як повідомив голова Черкаської райдержадміністрації, лідер районної організації Української народної партії Микола КОТКО, до новоствореної фракції увійшло 18 депутатів, з них 11 – представники Української народної партії. До цього часу ці депутати входили до фракції “Наша Україна”, яка налічувала 21 депутат.

    Прес-служба УНП

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.