• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрпошта бере участь у роботі Регіональної співдружності в галузі зв'язку
    Опубликовано: 2006-04-19 16:04:00

    Делегація УДППЗ “Укрпошта” з 19 по 21 квітня 2006 року бере участь у роботі ряду заходів, організованих Регіональною співдружністю в галузі зв'язку (РСЗ) в м.Ризі (Латвійська Республіка).

    Українські фахівці традиційно є активними учасниками діяльності РСЗ, що дозволяє впливати на формування стратегії і політики розвитку міжнародного поштового зв'язку, керуючись інтересами України, а також розширювати й удосконалювати співпрацю із зарубіжними партнерами, поглиблювати позитивні тенденції інтеграції національної пошти у світову поштову мережу.

    Представники Укрпошти цього разу візьмуть участь у засіданні, яке спільно проводять Комісія РСЗ з питань поштового зв'язку та Рада операторів поштового зв'язку РСЗ, а також у роботі міжнародного семінару “Розвиток ринків і поштових послуг”.

    У своїх доповідях українські фахівці торкатимуться питань, пов'язаних із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій в поштовому секторі адміністрацій зв'язку (АЗ) РСЗ, стратегічними напрямами розвитку поштового зв'язку АЗ РСЗ на найближчу перспективу, випуском знаків поштової оплати, присвячених 15-річчю РСЗ та СНД.

    У виступах представників Укрпошти йтиметься також про висування кандидатур для нагородження їх Почесною грамотою РСЗ за активну роботу в рамках цієї організації, упровадження із січня 2006 року нової системи розрахунків за міжнародні поштові відправлення, про результати сесії Ради поштової експлуатації ВПС (березень-квітень 2006 р.) та завдання АЗ РСЗ з реалізації її рішень. Ще однією важливою темою, яку запропонують для обговорення українці, є питання вибору пріоритетів у діяльності поштових операторів та визначення перспектив упровадження ними нових послуг.

    Делегації Укрпошти доручено також організувати і провести засідання Секції № 1 РСЗ “Якість служби міжнародної поштової мережі”.

    Окрім того, українські фахівці проведуть низку двосторонніх зустрічей із зарубіжними партнерами з метою обміну досвідом та поглиблення міжнародних зв”язків на поштовому ринку.

    Инф. Мintrans

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.