• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Бондар доручив переглянути існуючу систему бронювання залізничних квитків
    Опубликовано: 2006-04-18 16:38:00

    Система бронювання квитків на залізничний транспорт України має бути переглянута. Відповідне доручення керівництву Укрзалізниці дав міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар. Існуючий порядок бронювання залізничних квитків, на думку Віктора Бондаря, є непрозорим і дає широкі можливості для зловживань, а також породжує дефіцит. Укрзалізниця має створити прозору систему реалізації та попереднього замовлення квитків, що унеможливить перекупництво та спекуляції, зазначає міністр транспорту та зв’язку України.

    Одним з кроків, спрямованих на попередження зловживань у цій сфері, вважає міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар, є продаж залізничних квитків у відділеннях Укрпошти, що втілюється у даний час, та  через мережу Інтернет подібно до існуючої системи поширення авіаквитків.

     Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.