• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом відбудеться круглий стіл „Епідемія туберкульозу і ВІЛ/СНІДу: проблеми інформування населення”
    Опубликовано: 2006-03-23 11:54:00

    Метою круглого столу є презентація і обговорення результатів базового соціо-логічного дослідження „Громадська думка щодо епідемій ВІЛ/СНІД і туберку-льозу: обізнаність, ставлення, поведінкові настанови, джерела інформування” та пропозицій щодо майбутніх інформаційних кампаній з туберкульозу і ВІЛ/СНІДу.

    У круглому столі візьмуть участь заступник міністра охорони здоров’я Вале-рій Івасюк, директор Аналітичного центру «Соціоконсалтінг» Ірина Демченко, представники органів державної влади, керівники телевізійних каналів, міжна-родні і українські неурядові організації, ЗМІ.

    Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у круглому столі, який відбудеть-ся  в приміщенні МОЗ України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 7.

    Прохання повідомити про свою учать за тел. 253 – 0225 чи елекронною поштою press@moz.gov.ua.

    Прес-служба МОЗ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.