• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литовська компанія виділила для української енергетики €4 млн
    Опубликовано: 2024-10-13 18:00:40

    Литовська державна енергетична компанія Ignitis Grupė надала гуманітарну допомогу у розмірі 4 мільйони євро Фонду підтримки енергетики України для забезпечення додаткових 120 МВт потужностей з виробництва електроенергії.

    Про це повідомляє пресслужба компанії.

    Зазначається, що на отримані кошти на одній із українських електростанцій буде встановлено  обладнання для забезпечення додаткових 120 МВт генеруючих потужностей, що забезпечить стабільне постачання електроенергії для близько 420 000 українських домогосподарств.

    Виділення коштів було офіційно затверджено 8 жовтня після підписання угоди між Ignitis Group та Секретаріатом Енергетичного співтовариства.

    "Ми сподіваємося, що приклад Ignitis Group надихне інші енергетичні компанії ЄС також зробити свій внесок у цю ініціативу", — сказав директор Секретаріату Енергетичного співтовариства Артур Лорковскі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.