• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нафтогаз відзвітував про збільшення видобутку газу
    Опубликовано: 2024-05-31 15:06:14

    За 5 місяців 2024-го Група “Нафтогаз” на 10% збільшила видобуток газу порівняно з аналогічним періодом минулого року, а темпи закачування палива у ПСГ на 0,33 млрд куб.м перевищують показники 2023 року.

    Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

    Як свідчать дані АТ «Укртрансгаз» – оператора ПСГ України, що є частиною Групи "Нафтогаз", цього року компанія накопичує паливо у своїх ПСГ швидше, ніж торік – наразі темпи закачування на 0,33 млрд куб.м перевищують показники аналогічного періоду 2023 року.

    "Хороша динаміка закачування стала можливою через високу температуру повітря в квітні та збільшення обсягів газовидобутку. За п’ять місяців 2024-го Укргазвидобування збільшило видобуток блакитного палива на 10% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це дійсно хороший показник, і ми продовжимо робити максимум, щоб зберегти цю тенденцію та вийти на збільшення видобутку за підсумками року", – наголосив очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

    Він також додав, що такого результату вдалося досягнути завдяки впровадженню сучасних технологій, які дозволяють точніше та правильніше визначити місце для облаштування свердловин, пришвидшити процес буріння та зменшити аварійність.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.