• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Укрпошта анонсувала розбудову мережі вантажних відділень
    Опубликовано: 2024-01-26 10:39:32

    "Укрпошта" оголосила про плани щодо відкриття вантажних відділень по всій Україні. Вже у 2024 році в обласних центрах запрацює 41 таке відділення. А перше вже відкрилося у Харкові за адресою: проспект Героїв Харкова, 118.

    Про це повідомили у пресслужбі "Укрпошти".

    "Аналізуючи запити клієнтів і партнерів та попит на послуги, компанія вирішила запровадити проєкт вантажних відділень, які б зосереджувалися на прийманні та видачі відправлень. Жодних черг, зумовлених сплатою комунальних чи будь-яких інших рахунків та отриманням пенсій, — лише швидкість та якість. Нововведення передусім позбавить зайвих клопотів українських підприємців, обсяги відправлень яких значні", - наголосили в компанії.

    Згідно повідомлення, у вантажних відділеннях будуть доступні:

    надсилання й відправлення посилок (по Україні та світу) вагою до 30 кг з максимальною стороною 200 см;
    післяплата за товари;
    купівля паковання.

    Також у перспективі розглядається підвищення вагових критеріїв чи робота без вагових обмежень.

    В "Укрпошті" відзначають, що у вантажні відділення вже переформатовано 13 об'єктів у Харкові, Одесі, Хмельницькому та Чернівцях, які розташовані на базарах.

    Крім того, протягом року запрацює 41 нове вантажне відділення в обласних центрах країни. Згодом мережа охопить і інші ключові міста України з чисельністю населення 80+ тисяч.

    У вантажних відділеннях передбачається фронт-лінія для приймання дрібних відправлень та рампа з можливістю під’їзду 5- й 10-тонних вантажівок.

    "Клієнти хочуть отримувати якісний сервіс, тож ринок спрямовує, куди рухатися попри всі труднощі воєнного часу. "Укрпошта" запускає вантажні відділення, максимально адаптовані до приймання й видачі великих обсягів відправлень. Для суттєвого прискорення логістичних процесів передбачено контейнерний обмін. До того ж нововведення дасть змогу розвантажити інші відділення та акцентуватися там на соціальних послугах", — прокоментував заступник генерального директора "Укрпошти" з розвитку мережі Йосип Борнак.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.