• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Попри війну. Великий турецький маркетплейс хоче вийти на ринок України
    Опубликовано: 2024-01-13 18:25:55

    Турецький гігант електронної комерції Hepsiburada планує розпочати діяльність в Україні попри те, що повномасштабна війна триває вже майже два роки. Про це заявила гендиректорка компанії Нілхан Онал Гокчетекін в інтервʼю Bloomberg.

    За словами топменеджерки, наразі увага компанії зосереджена на тестуванні операцій в Україні, але якщо тестовий запуск буде успішним, Hepsiburada прагне почати продавати товари в Україні. Довгострокова стратегія фірми залежить від співпраці з місцевими партнерами.

    "Україна є складним, але важливим ринком для Туреччини. Для нас це стратегічна інвестиція. У майбутньому (Україна) нормалізується, і ми хочемо бути готовими", – сказала вона.

    Hepsiburada була заснована в 1998 році, а в 2021-му вийшла на американський позабіржовий ринок Nasdaq.

    Із тих пір акції компанії впали з піку в 15,23 долара до 59 центів, а наразі ціна становить близько 1,7 долара. Фірма бореться за відновлення, яке розпочалося після приходу Нілхан Онал Гокчетекін на посаду гендиректорки.

    Сайт Hepsiburada продає різноманітні товари – від кухонного посуду та побутової техніки до одягу та квитків на літак. Згідно з квартальним звітом, платформа має 12 млн активних користувачів.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.