• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Влітку 2024 року курс біткоїну може дійти до відмітки у $45 тис.
    Опубликовано: 2023-11-10 10:27:27

    За базовим сценарієм ціна Bitcoin може відкотитися до підтримки $27-30 тис. вже у грудні, говорить аналітик компанії "Центр біржових технологій" (ЦБТ) Максим Орищак. Після цього до квітня 2024 року, тобто напередодні халвінгу, криптовалютний бенчмарк подорожчає до $35-40 тис. Більше про те, які прогнози курсу біткоїну надають українські та іноземні експерти, Delo.ua розповідає у статті "Напередодні халвінгу. Чи здивує інвесторів курс біткоїну найближчі півроку".

    Після халвінгу можна додавати для зростання BTC мінімум 25%, говорить Орищак. Значить, у базовому сценарії до вересня 2024 року Bitcoin має виявитися вищим за $45-50 тис.

    Також аналітик підготував й альтернативний прогноз для курсу біткоїну. В цьому випадку до середини грудня ціна Bitcoin може впасти в діапазон $15-20 тис., а до квітня 2024 року - котирування відскочать до $25-27 тис.

    Крім того, в альтернативному сценарії треба враховувати важливий чинник – політику Федеральної резервної системи США (ФРС).

    "Якщо в американській економіці з’явиться ризик рецесії, ФРС буде змушена перейти до пом'якшення грошово-кредитної політики вже на початку 2024 року. А це один із основних драйверів зростання криптовалютного ринку в минулому", - звертає увагу експерт.

    Тобто, якщо ФРС включить пом’якшувальну стратегію, тоді у передхалвінговий період курс Bitcoin зросте не на 15%, а у 2-4 рази.

    "Тоді четвертий халвінг може порушити закономірність трьох минулих та показати зростання головної криптовалюти на 30-60% - до $30-35 тис.", - пояснює Орищак.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.