• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Два літаки української авіакомпанії відновили польоти в Європі: куди літають
    Опубликовано: 2023-06-11 09:59:46

    Українська авіакомпанія Windrose почала використовувати ще два літаки, які раніше літали у флоті МАУ. Одне з повітряних суден літає з Тівату в Чорногорії, інше здійснило кілька рейсів між Будапештом і Римом

    Про це повідомляє avianews.com.

    Як пише видання, мова йде про Boeing 737-900ER з реєстрацію UR-PSI та Embraer 190 з реєстрацією UR-EMA. Перший літак є середньомагістральним та може перевозити 215 пасажирів. Друге повітряне судно відноситься до категорії регіональних і може взяти на борт 104 пасажири.

    На момент російського вторгнення в Україну ці літаки були за кордоном, а їхній попередній експлуатант, МАУ, літав на авіалайнерах до осені 2022 року.

    Зараз Embraer 190 здійснює рейси на замовлення авіакомпанії Air Montenegro з Тівату, тоді як Boeing 737-900ER зробив декілька перельотів між Будапештом та Римом і 1 червня зупинився у Братиславі.

    На даний момент "Роза Вітрів" використовує вже три літаки з флоту МАУ, які на початку 2023 року вона переоформила на себе. Перший авіалайнер — Boeing 737-800 з реєстрацією UR-PSF — 4 травня почав літати з різних міст Європи до Хургади на замовлення єгипетської чартерної авіакомпанії FlyEgypt.

    І МАУ, і Windrose українські ЗМІ відносять до орбіти бізнесмена Ігоря Коломойського.

    Нагадаємо, українська авіакомпанія Skyline Express, яка раніше називалася Azur Air Ukraine, відновила польоти після річної перерви.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.