• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В застосунку «Дія» запустили програму «єОселя»
    Опубликовано: 2022-12-23 08:08:27

    21 грудня в застосунку “Дія” запустили програму пільгових державних кредитів на житло “єОселя”. Отримати такий кредит можна навіть під час війни.

    Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

    "Запустили програму "єОселя" в застосунку "Дія". Тепер українці можуть отримати пільговий кредит на житло від держави. На першому етапі послуга доступна для захисників, силовиків та їхніх сімей, а також для науковців та педагогів", - зазначив Федоров.

    Він нагадав, що з початку повномасштабної війни мільйони українців втратили домівки. Тому президент Володимир Зеленський ініціював запуск програми доступного кредитування житла "єОселя", щоб українці поверталися додому, жили і працювали в Україні.

    Кредит надається під 3% річних на строк від 1 до 20 років для придбання помешкання в житловому будинку квартирного типу. Власний внесок – від 20% вартості предмета іпотеки.

    "Нашим завданням було розробити технічну частину послуги. Щоб ви не ходили по декілька разів у банк, збирали купу документів і стояли в чергах. Поки ви подаєте заяву, автоматично підтягуються дані з 11 реєстрів. А це — понад 300 полів заяв. Але в "Дії" це все відбувається всього в кілька кліків. До того ж, подати заяву можна одночасно в один чи в п'ять банків, а не ходити до них", - зауважив Федоров.

    Дізнатися більше про програму "єОселя" можна за посиланням.

    Зазначимо, програма доступної іпотеки "єОселя" реалізується через ПАТ "Українська фінансова житлова компанія" та Фонд розвитку підприємництва.

    Нагадаємо, в Україні видано перший доступний іпотечний кредит під 3% річних за новою державною програмою “єОселя”. Позику співробітниці Національної поліції України в Чернігові видав Ощадбанк.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.