• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Google відключає можливість платежів із Росії
    Опубликовано: 2022-04-17 19:21:04

    Компанія Google більше не приймає гроші з Російської Федерації – відключено можливість платежів з усіх російських карт. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федеров.

    "Компанія Google відключила платежі по Росії. Заплатити не можна жодним видом російських карток. Також скасували підписку з платежами по мобільному. Про це повідомили в компанії", - сказав міністр.

    Також Google відмінив передплату Google One для РФ. Користувачі з РФ, які купили передплату на Google One через AppStore, почали отримувати листи про її скасування. Вони стверджують, що Google не зможе обробити платіж. Користувачі з річною підпискою Google One також отримали листи про скасування.

    Крім того, ще на початку березня платіжний сервіс Google Pay заблокував свою роботу для українців, зареєстрованих у Донецькій та Луганській областях незалежно від місця фактичного проживання.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.