• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перевести в готівку гроші з картки тепер можна в будь-якій торговій мережі, — Третьякова
    Опубликовано: 2022-03-04 19:01:58

    Кожен мережевий магазин тепер можна використовувати як банкомат, отримуючи готівку до 6 000 грн. Про це повідомила голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

    "Після початку віроломного вторгнення банкам стало важко здійснювати інкасацію готівки у торгових мережах і наповнювати кешем банкомати. Тисячі інкасаторів пішли захищати Україну", - зазначила Третьякова.

    Але тепер можна в будь-якій великій торговій мережі, як продовольчій, так і АЗС, отримати з готівки в сумі до 6 000 гривень, вони одночасно будуть списані з карткового рахунку.

    Якщо треба зняти більше, необхідно просто повторити цю операцію.

    "З одного боку мережі магазинів не потребують інкасації готівки вирученої від продажу товарів та віддають готівку громадянам. З іншого боку, громадянам не треба шукати банкомати, які все важче і важче наповнювати кешем", - зазначила Третьякова.

    Раніше ПриватБанк запустив програму зі зняття готівки в касах магазинів та супермаркетів. Для того, щоб зняти гроші з картки, потрібно зробити покупку в магазині, а під час оплати товару повідомити касира про бажання зняти готівку.

    Національний банк 1 березня також ухвалив рішення заборонити використання російських та білоруських банківських карток на території України.

    Сергій Горєлов

    Инф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.