• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Спротив російській агресії: в Мінінфраструктури розповіли про результати та плани
    Опубликовано: 2022-03-04 09:01:01

    Міністр інфраструктури Олександр Кубраков розповів про результати роботи відомства під час російської агресії та окреслив подальші кроки, повідомляє пресслужба міністерства у Telegram.

    За словами Кубракова, була налагоджена робота з іншими країнами на кордоні. Зокрема, Польща, Болгарія, Грузія, Румунія, Туреччина вже підтвердили готовність пропускати українські транспортні засоби без міжнародних дозволів. Це дозволить спростити процеси логістики задля отримання оперативної допомоги.

    Також у Мінінфраструктури разом з "Укрзалізницею" забезпечили курсування евакуаційних рейсів до великих транспортних хабів.

    "Звідки жінки, діти, люди з інвалідністю та люди літнього віку можуть дістатися до кордону з нашими західними партнерами", – зазначив Кубраков.

    Очільник відомства додав, що Польща, Німеччина, Словаччина, Чехія та Австрія безкоштовно перевезуть українських біженців рейсами власних залізниць завдяки домовленостям з українською стороною.

    Окрім того, ведеться активна робота щодо ізоляції ворога на міжнародному рівні. В Міністерстві працюють над блокуванням залізниці, судноплавства та автотранспортної системи окупанта по всьому світу.

    Паралельно "Укравтодор" веде систематичну роботу з демонтування дорожніх знаків задля дезорієнтації ворога.

    "Усі знаки передаємо місцевій владі або дорожникам. Ми повернемо їх на місце після виведення військ агресора з України", – підкреслив Кубраков.

    Окремо міністр запевнив – усі відділення "Укрпошти" у великих містах і райцентрах працюють за графіком, окрім тих, які у зоні бойових дій.

    "У селах графік руху обмежено, щоб мати змогу 5 березня виплатити пенсії і субсидії. Уся інформація про графік роботи відділень — тепер оновлюється на сайті", – додав він.

    Инф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.