• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Представники Держзв’язку взяли участь у конференції, присвяченій питанням створення системи електронного урядування
    Опубликовано: 2006-02-24 16:17:00

    Одним з важливих компонентів розбудови інформаційного суспільства в Україні є створення повноцінної системи електронного урядування. Ця задача - один з основних пріоритетів у діяльності Держзв’язку України, а її вирішення неможливе без партнерської співпраці державного сектору, бізнесу та громадськості. У цьому контексті можна розглядати спільну конференцію «Технології електронного урядування в сфері державного управління. Партнерство заради спільної мети», що відбулась 23 лютого 2006 року в приміщенні Київського міського дома вчителя. Її організаторами стали компанії «Софтлайн» та Huawei Technologies. У роботі конференції взяли участь представники Держзв’язку, керівництво компаній «Софтлайн» та Huawei Technologies, провідних вітчизняних і зарубіжних ІТ-компаній та громадськості.

    Головна мета конференції – знайомство з інфраструктурою і досвідом впровадження технологій «електронного урядування» у сфері державного управління. Було представлено досвід впровадження «електронного урядування» у Росії та країнах СНД, а також проекти вже реалізовані в Україні.

    Під час конференції також були розглянуті питання стратегії та принципів побудови проектів «Електронний уряд», розвитку концепцій «Електронне міністерство» і «Електронний регіон», побудови інфраструктурних рішень для «Електронного регіону», надання державних послуг в умовах впровадження  телекомунікаційних  рішень в Україні та інших країнах світу.

    Інф. Stc.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.