• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перший ексклюзивний Інтернет-магазин компанії «Київстар»
    Опубликовано: 2006-02-24 15:07:00

    Кyivstarshop.net – перший ексклюзивний Інтернет-магазин компанії «Київстар», створений в партнерстві із компанією «Юкон». До Ваших послуг не тільки широкий асортимент адаптованих до українського ринку сертифікованих та оригінальних мобільних телефонів за вигідною ціною, але і повний спектр послуг віртуального салону – магазину мобільного зв’язку.   

    За допомогою kyivstarshop.net Ви можете:

    Підключитися до мережі провідного українського оператору мобільного зв’язку компанії «Київстар»  у якості фізичної або юридичної особи;

    Отримати кваліфіковану консультацію у менеджерів магазину по умовах договору, наданим послугам та діючим акціям компанії «Київстар», а також поради при виборі тарифного плану, моделі мобільного телефону та аксесуарів (http://kyivstarshop.net/contacts);

    Отримати гарантійне та післягарантійне обслуговування придбаних телефонів;

    Поповнити свій мобільний рахунок.

    І все це – не залишаючи свого робочого місця або зручного домашнього крісла!

    Акції, різноманітні подарунки, система знижок та спеціальних пропозицій роблять купівлю в нашому магазині вигідною та приємною.

    Інф. Кyivstar.net

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.