• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Армія Бангладеш закупить 680 адаптованих броньовиків «Козак-2м» і «Отаман»
    Опубликовано: 2017-08-13 11:11:13

    Генеральна дирекція з питань оборонних закупівель (DGDP) заключає вигідний контракт з турецькою фірмою Delta Defense на поставку 680 легких броньованих автомобілів з метою стандартизації українських бронемашин. Про це повідомляє Національний промисловий портал з посиланням на Defence-Blog. Турецька компанія постачає модифіковані українські бронемашини, побудовані відповідно до тендерних вимог армії Бангладеш. За словами джерела, армія Бангладеш сподівається придбати 600 багатофункціональних бронетанкових машин Tur-K2 і 80 Tur-K3. Вони будуть доставлятися фазами, перша 100 бронемашин у 2018 році, ще 150 в 2019 році та всіх інших до 2022 року. Тур-К2 – українська броньована машина типу “Козак-2м”, яка виконана на базі на вантажівки 4х4 Iveco Eurocargo. Tur-K3 – це бронетранспортер Отаман. Українська компанія відмовилася підтвердити цю інформацію. Деякі джерела повідомили, що українська компанія “PRACTIKA” разом з турецькою компанією “Delta Defense” перебуває на етапі переговорів, і контракт не підписаний.

    expres.uaГенеральна дирекція з питань оборонних закупівель (DGDP) заключає вигідний контракт з турецькою фірмою Delta Defense на поставку 680 легких броньованих автомобілів з метою стандартизації українських бронемашин. Про це повідомляє Національний промисловий портал з посиланням на Defence-Blog. Турецька компанія постачає модифіковані українські бронемашини, побудовані відповідно до тендерних вимог армії Бангладеш. За словами джерела, армія Бангладеш сподівається придбати 600 багатофункціональних бронетанкових машин Tur-K2 і 80 Tur-K3. Вони будуть доставлятися фазами, перша 100 бронемашин у 2018 році, ще 150 в 2019 році та всіх інших до 2022 року. Тур-К2 – українська броньована машина типу “Козак-2м”, яка виконана на базі на вантажівки 4х4 Iveco Eurocargo. Tur-K3 – це бронетранспортер Отаман. Українська компанія відмовилася підтвердити цю інформацію. Деякі джерела повідомили, що українська компанія “PRACTIKA” разом з турецькою компанією “Delta Defense” перебуває на етапі переговорів, і контракт не підписаний.

    expres.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.