• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США виділяють 30 млн на енергобезпеку України
    Опубликовано: 2017-07-28 08:25:34

    Згідно з проектом закону США про «Протидію супротивникам Америки через санкції», передбачається виділення 30 млн доларів на реалізацію ініціатив з підтримки енергетичної безпеки України.
    Передбачається створення Фонду для протидії російському впливу з бюджетом 250 млн доларів на 2018-2019 фінансові роки. Саме з нього і виділять 30 млн. доларів на енергетичну безпеку України.

    Законопроектом чітко визначена підтримка уряду України у відновленні суверенітету і територіальної цілісності; засудження та протидію всім дестабілізуючим зусиллям уряду Росії в Україні; невизнання незаконної анексії Криму урядом Росії або відторгнення будь-якої частини території України з використанням військової сили; надання допомоги щодо реформування енергетичного сектора України і зменшення залежності від російських енергетичних ресурсів; продовження протидії реалізації проекту "Північний потік-2"

    Нагадаємо, що палата представників Конгресу США переважною більшістю голосів ухвалила закон, згідно з яким Росія разом з Іраном і Північною Кореєю стає зовнішньополітичним супротивником США. Крім цього, закон забороняє президенту Трампу одноосібно скасовувати санкції.

    depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.