• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Харківщині аграрії очікують рекордного врожаю
    Опубликовано: 2017-07-25 20:00:07

    Урожайність в Харківській області збільшується із року в рік. Приріст урожаю у Великобурлуцькому районі підтверджує наміри аграріїв області зібрати рекордні для Харківщини 4,5 млн т зернових.
    Про це повідомив голова Великобурлуцької районної державної адміністрації Віктора Слиш, пише Kurkul.com.

    Так, сільгоспвиробники області планували цього року зібрати рекордні для Харківщини 4,5 млн т зернових. Приріст урожаю у Великобурлуцькому районі підтверджує наміри аграріїв області.

    «В цілому, йде збільшення врожайності з року в рік», ― поінформував чиновник.

    Сільгосппідприємства південної частини району вже розпочали збирання ранніх зернових та гороху. Урожайність по району в середньому складає 30 ц/га.

    У планах району ― за місяць зібрати близько 180 тис. т урожаю.

    «Враховуючи подовженість району, то десь у нас на місяць буде збирання. За оцінками спеціалістів, урожайність у нас буде в середньому до 40 ц/га. По валу плануємо зібрати десь 160-180 тис. т з кукурудзою, з пізніми культурами», ― запевнив посадовець.

    Наразі всі господарства району мають все необхідне для проведення збиральної кампанії.

    «Всі господарства забезпечені технікою, людьми, паливно-мастильними матеріалами. В залежності від того, як господарства розміщені за кліматичними умовами, плануємо в цілому завершити жнива протягом місяця», ― розповів Слиш.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.