• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Криму зареєстровані нові випадки загибелі домашніх птахів
    Опубликовано: 2006-02-24 11:46:00

    Міністерство охорони здоров’я України інформує, що станом на 24 лютого 2006 року за даними Державної служби ветеринарної медицини АР Крим зареєстровані нові випадки загибелі домашніх птахів в с. Володимирівка Білогірського району. Паталогічний матеріал занепалої птиці відправлено до Республіканської лабораторії ветеринарної медицини АР Крим.

    23 лютого 2006 року надійшла інформація з ветеринарної медицини, що за даними експертизи у дослідженому патологічному матеріалі від трупів домашніх птахів з м. Алушта та с. Пісочне Ленінського району до ДНК вірусу грипу А – не виявлено.

    В АР Крим та у прилеглих регіонах продовжується проведення профілактичних заходів на об’єктах ризику. За минулу добу, фахівцями державної санітарно-епідеміологічної служби обстежено 84 об`єкти, за виявлені порушення на 27 об’єктах.

    Інформація щодо загибелі птахів з інших регіонів України (крім АР Крим), пов’язаних з високопатогенним вірусом пташиного грипу, не надходила.

    Епідситуація з пташиного грипу в населених пунктах АР Крим та інших регіонах України знаходиться під контролем Міністерства охорони здоров’я України.

    Інф. Прес-служба МОЗ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.