• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Європейський інвестиційний банк готовий надати Харкову кредит на будівництво метро
    Опубликовано: 2017-07-21 20:07:22

    Представники Європейського інвестиційного банку схвалили фінансовий контракт з надання кредиту у розмірі 160 млн євро на будівництво Харківського метрополітену.
    Про це розповів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, повідомляє Справжня Варта.

    Нагадаємо, перший віце-президент ЄБРР Філіп Беннетт під час візиту 13 червня до Харкова повідомив, що сума кредиту після затвердження на засіданні кредитного комітету буде розглянута у вересні на раді директорів банку. Остаточне підписання договору планується в четвертому кварталі поточного року.

    14 липня в Лондоні відбулося засідання кредитного комітету ЄБРР, на якому було розглянуте і затверджене фінансування подальшого будівництва третьої лінії метрополітену в Харкові в обсязі 160 млн євро.

    Наступним кроком стане підписання угоди між міською радою, українським урядом і банком на надання кредитних ресурсів на будівництво ст. м. «Державінська» і ст. м. «Одеська», будівництво електродепо за ст. м. «Перемога» і закупівлю 85 вагонів рухомого складу для метрополітену.

    varta.kharkov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.