• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівський бронетанковий завод отримає 920 млн грн
    Опубликовано: 2017-07-18 08:07:48

    За ці кошти модернізують понад 70 танків Т-72, виготовлять два десятки «Дозорів» та гусеничні пожежні машини.

    Майже мільярд гривень буде виділено цього року за розпорядженням Президента України для львівського бронетанкового заводу. Про це голова держави повідомив сьогодні під час відвідин підприємства.
    «920 мільйонів отримає до кінця року Львівський бронетанковий завод. Це не тільки для Т-72, але для на 20 «Дозорів», на евакуаційні машини і на гусеничні пожежні машини. Такі машини повинні бути на кожному арсеналі в державі» -- сказав президент. За його словами, львівське підприємство має до кінця року модернізувати 72 танки Т-72.

    Що ж стосується «Дозорів», то за словами Петра Порошенка, вони зараз проходять випробування після усунення недоліків і військові дають про цю машину дуже добрі відгуки. Президент підкреслив, що менше трьох років, які пішли на розробку цієї машини, є дуже невеликим терміном для такого виду робіт.  «Уже зараз 10 «Дозорів» відправлені у війська» -- сказав Петро Порошенко.

    Він також наголосив, що нікому не дозволить красти гроші, призначені для оборони країни, маючи на увазі сьогоднішнє затримання директора та заступника директора Львівського бронетанкового заводу.

    За словами голови держави, правоохоронні органи два місяці досліджували діяльність цих чиновників та їхніх спільників і сьогодні уже проводять відповідні процесуальні дії.

    Як повідомлялося, сьогодні НАБУ затримало директора та заступника директора Львівського бронетанкового заводу, двох посадовців ЦБТУ Збройних Сил та директора ТОВ, яких підозрюють у розтраті понад 28 млн грн бюджетних коштів.

    lvnews.org.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.