• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україні дали зелене світло у виробництві насіння цукрового буряка
    Опубликовано: 2017-07-08 08:16:27

    Збори учасників Насіннєвих схем ОЕСР у Празі ухвалили звіт Асоціації «Українське насіннєве товариство» про виробництво насіння цукрового буряку в Україні.

    Презентація українського насіннярства відбулася на запрошення секретаріату Насіннєвих схем Організації економічного співробітництва та розвитку, повідомляє umoloda.kiev.ua.

    Представники української делегації взяли участь в обговоренні внесення змін до правил, що стосуються розширення членства у Насіннєвих схемах, та фінансових зобов’язань країн-учасників.

    Результатом обговорення стала згода розширити участь України у Насіннєвих схемах у контексті цукрового та кормового буряку.

    Також досягли домовленості, що Секретаріат ОЕСР подасть рекомендації щодо розширення участі України у Насіннєвих схемах Комітету з сільського господарства та Раді ОЕСР.

    Нагадаємо, у червні минулого року Мінагрополітики звернулось до секретаріату ОЕСР із заявою стосовно розширення участі у міжнародних Насіннєвих схемах щодо цукрового та кормового буряку. Цього разу вдалося отримати позитивну відповідь, і експортні амбіції українських виробників насіння значно розширились.

    superagronom.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.