• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • МВФ може надати п'ятий транш Україні восени
    Опубликовано: 2017-07-06 11:15:15

    Україна може отримати п'ятий транш Міжнародного валютного фонду в розмірі до $1,9 млрд восени, а не влітку, як планувалося раніше, через затягування розгляду в парламенті ключових реформ у рамках програми співпраці, включаючи пенсійну реформу. Про це заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.

    «Є певні умови, які ми повинні виконати. Тільки-но ми їх виконаємо, то отримаємо завершення перегляду програми і транш. Ми очікуємо, що це станеться восени. У нас був амбітний план отримати транш влітку, але у парламенту зайняло більше часу розглянути необхідні законопроекти. Це пенсійна реформа, яка є пріоритетом номер один для нас. Ми зробимо все від нас залежне для її прийняття до закінчення парламентської сесії (15 липня - ред.). Але виглядає так, що питання переноситься на осінь. Це нормальна ситуація, в остаточному підсумку два місяці нічого не змінюють», — сказав Данилюк.

    agropolit.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.