• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Власники земельних паїв на Херсонщині планують отримати 661 мільйон
    Опубликовано: 2017-07-01 17:06:50

    Відповідно до умов договорів оренди землі власники земельних паїв мають отримати понад 661 млн. гривень орендної плати, що на 53 млн. гривень більше, ніж рік тому. На кінець червня нинішнього року орендарі сплатили власникам земельних паїв близько 31,5 млн. гривень, що становить 4,8% від загальної суми орендної плати, передбаченої існуючими угодами.

    Загалом в області діють більш ніж 132,6 тис. договорів про користування земельними паями на загальній площі майже 828 тис. гектарів.

    Більшу частину укладених угод становлять середньострокові договори тривалістю 8 – 10 років. Середній розмір плати за оренду земель приватної власності становить 799,2 гривень за 1 га, що на 69 грн. за 1 га більше, ніж рік тому. Найвища вартість зафіксована у Нововоронцовському районі – 1088 грн./га, найнижча – 304 грн./га, у Каланчацькому.

    Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області.

    khersondaily.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.