• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна та Південна Корея розвиватимуть проекти з кооперації в агросекторі
    Опубликовано: 2017-06-28 21:08:19

    Співпраця в аграрній галузі України та Південної Кореї розвивається дуже активно. Корейські компанії вже успішно працюють в Україні. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

    Одним з прикладів такої співпраці є робота компанії «PoscoDaewoo» спільно з Мінагрополітики.

    «Ми також зацікавлені в тому, щоб й інші представники корейського бізнесу активно виходили на український ринок», - заявила заступник міністра аграрної політки та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея паном Янг-гу Лі та Президентом фінансової групи «NongHyup» паном ЙонгомХван Кімом.
    За словами заступника Міністра, перший візит представників фінансової групи «NongHyup» на чолі з Президентом компанії в Україну дасть можливість особисто переконатись в тому, що аграрний сектор нашої країни на сьогодні є чудовим місцем для інвестування і ведення бізнесу.

    Зі свого боку, пан ЙонгХван Кім, Президент фінансової групи «NongHyup», запевнив, що їх сторона зацікавлена як у прямому інвестуванні, так і в роботі в рамках проектів державно-приватного партнерства в українському аграрному секторі. Основними пріоритетами для корейських партнерів в Україні будуть, за словами пана ЙонгХван Кім, фінансово-кредитний напрям та агрострахування, аграрна кооперація та створення повноцінних ланцюгів від виробництва до споживання.

    З метою більш структурованого діалогу та роботи над конкретними проектними пропозиціями, сторони домовились про створення спільної робочої групи.

    agropolit.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.