• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львів залучив 95 млн доларів на будівництво IT-кварталу
    Опубликовано: 2017-06-26 13:03:12

    За кілька років у Львові може з’явитися мікрорайон, спроектований і збудований спеціально для потреб індустрії високих технологій.

    У Львові наприкінці 2017 року має розпочатися будівництво ультрасучасного кварталу Innovation District ІТ Park. Інвестиції в перший етап будівництва сягнуть $95 млн, повідомили НВ Бізнес у Lviv IT Cluster.

    Згідно з проектом, до IT Park входитимуть шість восьмиповерхових офісних будинків, два бізнес-центри заввишки 22 і 12 поверхів, торговий центр з магазинами, супермаркетами та кінотеатром. У майбутньому кварталі передбачені готель, відділення львівських університетів з лабораторіями та лекторіями, дитячий садок, підземний і наземний паркінг, зелена зона.

    За словами СЕО Lviv IT Cluster Степана Веселовського, Innovation District ІТ Park розрахований на 8-10 тис. осіб. Резидентами проекту вже є SoftServe, N-iX, GlobalLogic Ukraine та Perfectial. "Це більше 50% завантаженості парку. Наразі ведуться також перемовини з іншими компаніями", – зазначив Степан Веселовський.

    Ділянка для інноваційного району розташована на перехресті вулиць Стрийської та І. Чмоли. Девелопером проекту стане Володимир Женчак, який раніше будував торговий центр Forum Lviv. Компанія Galereja Centre виступила інвестором проекту та планує в перший етап будівництва вкласти $95 млн. Будівництво розраховане на наступні 10 років — це максимальний термін реалізації проекту. Старт будівництва запланований на кінець 2017 – початок 2018 року.

    lvnews.org.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.