• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Постачання природного газу - процес дуже високотехнологічний
    Опубликовано: 2017-06-07 22:46:23

    Природний газ є утворенням вуглеводневої маси, що виникає у процесi розраду органічних речовин в надрах землі. Основна складова до 97% представлена метаном. Перебуваючи в глибині кількох кілометрів, розташовується в порах. Видобуток його відбувається через свердловини.

    Способи використання

    - у багатоквартирних і приватних будинках він потрібен, як пальне, щоб приготувати їжу, обігріти приміщення, підігріти воду;

    - будучи вихідною сировиною у хімічній промисловості, є отримання різних органічних речовин (наприклад, пластмас), для виробництва аміаку, ацетилену, азотних добрив, синтетичних волокон;

    - здійснюється заправлення газових ламп, які призначені для освітлення;

    - створюються продукти, не існуючі в природі (поліетилен);

    - з точки зору екології є найчистіше паливо;

    - основне джерело енергії у діяльності людини.

    З якою метою газ роблять рідким?

    Сучасні економічні відносини змушують компанії знаходити шляхи мінімізації витрат на процеси, які пов'язані з виробництвом, транспортуванням, зберіганням продукції. Не становить виняток і газ.

    Завершальними пунктами його подачі стають ТЕЦ, заводи, фабрики, підприємства. Експериментуючи, багато вчених думають про вигідні шляхи доставки кінцевому споживачеві. Оскільки в первісному вигляді він дуже погано піддається обробці і транспортуванні.

    Сьогодні природний газ отримують у зрiдженому вигляді, у цьому можна переконатись, зайшовши на трорiнку https://etg.com.ua/. Він не володіє кольором і запахом. Щоб уникнути його витоку, а в подальшому загорянь приміщень, отруєнь людей, стали додавати в нього хімічні речовини – одоранти, мають неприємні відчуття.

    У чистому зрідженому вигляді не може відбуватися самозаймання та горіння. Але, випаровуючись і контактуючи з вогнем, відбувається відновлення цієї властивості. Тому перед початком використання його підігрівають.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.