• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Житомирщині планують створити два підприємства з видобутку бурштину
    Опубликовано: 2017-05-20 17:02:22

    Закону щодо видобутку бурштину немає, але на Житомирщині планують створити два підприємства, які будуть цим займатись. Про це повідомляє «ЖитомирLife».

    Обласна рада планує створити одразу два комунальні підприємства, які будуть займатися видобутком бурштину. Відповідні проекти рішення оприлюднили на офіційному сайті облради.

    Розробником обох документів є управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації. У статутах майбутніх комунальних підприємств «Еко-сервіс» та «Надра Житомирщини» розробник прописав «видобування дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, у т.ч. бурштину, виготовлення та реалізація виробів з їх використанням».

    Відповідно до проектів рішення, на засіданні сесії депутати мають затвердити статути комунальних підприємств та сформувати статутні капітали у розмірі по 150 тис. грн

    agropolit.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.