• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄБРР хоче профінансувати інфраструктурні проекти на Львівщині
    Опубликовано: 2017-01-21 14:35:00

    Представники ЄБРР вивчатимуть проекти, які у Львівській області запланували для реалізації цього року. Про таку співпрацю домовилися 20 січня, під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки і директора Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) в Україні Шевкі Аджунером.

    Нині область взяла курс на розбудову залізничної колії і терміналу для продовження вузької європейської колії до Львова. "Це дало б поштовх для творення Львівщини як логістичного транспортного хабу", - упевнений Олег Синютка. Щодо пасажирських перевезень, то в планах – продовжити вузьку колію від Варшави до Львова.

    Сторони обговорили перспективи співпраці у галузі дорожнього господарства, а також реалізацію проекту з’єднання оптоволокном усіх населених пунктів Львівщини для забезпечення населення якісним електронним сервісом. Крім того, партнери домовилися створити інформаційні центри для голів об’єднаних територіальних громад (ОТГ), представників бізнесу, аби донести до них усі можливі варіанти співпраці з ЄБРР.

    zunr.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.