• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У яких українських товарах зацікавлена Танзанія
    Опубликовано: 2016-12-12 16:00:00

    Українські виробники мають великі можливості для експорту на ринки Танзанії добрив, сої, продуктів переробки і бобових. Також танзанійці зацікавлені у поставках з України малої сільськогосподарської техніки та обладнання для переробки аграрної продукції. Про це заявила заступник Міністра Ольга Трофімцева після зустрічі з Міністром промисловості, торгівлі та інвестицій Танзанії паном Чарльзом Мвіджаге (Charles J.P. Mwijage), в рамках торговельної місії до країн Африки. «За умови позитивного розвитку виробництва та переробки молока в Україні, постачання сухого молока на ринок Танзанії може бути перспективним. Великий попит матиме мука, м'ясо, добрива, в тому числі органічні, а також обладнання для переробки»,- підкреслила Ольга Трофімцева. Разом із танзанійським колегою Ольга Трофімцева та Торговий представник України Наталя Микольська мали можливість відвідати національну промислову виставку і оглянути асортимент товарів, в тому числі, сільгосптехніку та продукти харчування, що виробляються місцевою промисловістю. "Українським виробникам продуктів харчування також потрібно звернути увагу на продовольчу виставку FOODAGRO AFRICA, яка відбудеться 22-24 серпня 2017 року і яка є найбільшою профільною виставкою в регіоні Східної Африки з понад 20 тис. учасників, в тому числі понад 500 іноземних компаній", - відмітила заступник Міністра. Окрім зустрічі в міністерстві, учасники делегації, серед яких і представники українського бізнесу, провели зустрічі з керівництвом Бюро стандартизації Танзанії та Танзанійською службою контролю продуктів і медикаментів. Українська бізнес сторона зі свого боку мала безпосередню можливість поставити питання щодо системи регулювання вимог до безпечності продуктів харчування, стандартизації, імпортних та дозвільних процедур, зазначає Мінагро. «Ринок Танзанії, звичайно, є дуже непростим для роботи на ньому. Він має свою специфіку і свої правила. Але, завдяки зонам вільної торгівлі та митним домовленостям між африканськими країнами від Каїру до Дар-ес-Саламу він дає можливість виходу на швидко зростаючий ринок з понад 500 млн. споживачів», - додала Ольга Трофімцева.
    Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/12/11/217402-ukrayinskyh-tovarah-zacikavlena-tanzaniya

    Українські виробники мають великі можливості для експорту на ринки Танзанії добрив, сої, продуктів переробки і бобових. Також танзанійці зацікавлені у поставках з України малої сільськогосподарської техніки та обладнання для переробки аграрної продукції.

    Про це заявила заступник Міністра Ольга Трофімцева після зустрічі з Міністром промисловості, торгівлі та інвестицій Танзанії паном Чарльзом Мвіджаге (Charles J.P. Mwijage), в рамках торговельної місії до країн Африки.

    «За умови позитивного розвитку виробництва та переробки молока в Україні, постачання сухого молока на ринок Танзанії може бути перспективним. Великий попит матиме мука, м'ясо, добрива, в тому числі органічні, а також обладнання для переробки»,- підкреслила Ольга Трофімцева.

    Разом із танзанійським колегою Ольга Трофімцева та Торговий представник України Наталя Микольська мали можливість відвідати національну промислову виставку і оглянути асортимент товарів, в тому числі, сільгосптехніку та продукти харчування, що виробляються місцевою промисловістю. "Українським виробникам продуктів харчування також потрібно звернути увагу на продовольчу виставку FOODAGRO AFRICA, яка відбудеться 22-24 серпня 2017 року і яка є найбільшою профільною виставкою в регіоні Східної Африки з понад 20 тис. учасників, в тому числі понад 500 іноземних компаній", - відмітила заступник Міністра.

    Окрім зустрічі в міністерстві, учасники делегації, серед яких і представники українського бізнесу, провели зустрічі з керівництвом Бюро стандартизації Танзанії та Танзанійською службою контролю продуктів і медикаментів. Українська бізнес сторона зі свого боку мала безпосередню можливість поставити питання щодо системи регулювання вимог до безпечності продуктів харчування, стандартизації, імпортних та дозвільних процедур, зазначає Мінагро.

    «Ринок Танзанії, звичайно, є дуже непростим для роботи на ньому. Він має свою специфіку і свої правила. Але, завдяки зонам вільної торгівлі та митним домовленостям між африканськими країнами від Каїру до Дар-ес-Саламу він дає можливість виходу на швидко зростаючий ринок з понад 500 млн. споживачів», - додала Ольга Трофімцева.

    expres.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.