• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Андрій Парубій підтримав продовження мораторію на продаж землі
    Опубликовано: 2016-10-05 13:00:00

    Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підтримав продовження мораторію на продаж землі та вважає, що таке рішення парламент зможе узгодити найближчим часом.

    Про це він заявив на зустрічі з аграріями сьогодні, повідомляє прес-служба спікера ВР.

    "Мораторій на продаж землі має бути продовжений. А разом з ним мають бути одночасно ухвалені законодавчі акти, які б регулювали цю сферу", – заявив Андрій Парубій.

    Спікер повідомив, що буде впроваджений "єдиний аграрний день у парламенті для системного розгляду необхідних питань у цій сфері".

    Парубій вважає, що "є всі шанси вийти найближчим часом на системне рішення".

    "Зараз іде дискусія на рівні голів фракцій з тим, аби вийти на одне системне узгоджене рішення, яке матиме на меті як продовження мораторію, так і водночас перелік тих законодавчих актів, які Верховна Рада має прийняти для упорядкування ринку землі", - розповів спікер.

    "Впевнений, що по тих позиціях, які не передбачають політичних спекуляцій, а передбачають системний ґрунтовний підхід, ми вийдемо на системний документ з приводу продовження мораторію", - додав він.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.