• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські фермери зможуть вийти на ринок ЄС
    Опубликовано: 2016-05-24 22:00:00

    Сертифікація продукції дрібних фермерів для доступу на ринки ЄС ­– один з дієвих інструментів держпідтримки, який запроваджуватиме Міністерство аграрної політики та продовольства України. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України  Т. Кутовий, повідомляє Урядовий портал.

    За його словами,  міністерство “перезавантажить” Держпродспоживслужбу та запустить процес сертифікації продукції дрібних фермерів для виходу на ринок ЄС. А у майбутньому планується збільшити обсяг тарифних квот.

    “У пресі іноді можна почути запитання: що це за квота в 10% від виробництва однієї компанії? Так, у нас є великі компанії. Але ця ж квота – масштаб для 500-1000 дрібних гравців. Єдина проблема – вони не можуть сертифікуватися, потрібно дати їм цю можливість”, – зазначив міністр –  Водночас для великих компаній необхідно шукати потужні  глобальні ринки”.

    ckp.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.