• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нардеп заступився за Roshen Порошенка
    Опубликовано: 2015-11-04 09:00:00

    Корпорація Roshen не порушує закон при отриманні землі в Борисполі.

    Про готовність надати документальні докази в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко.

    «Шановна студія, готовий там завтра, або в будь-який день, я звернуся до цієї корпорації Roshen, попрошу всі документи, тому що тут якісь пусті розмови про те, що віддали (землю) через комунальне підприємство. Наскільки я знаю, це все неправда», – сказав він.

    Раніше «Радіо Свобода» опублікувало інформацію про те, що «Бориспільська міська рада 8 вересня погодила виділення землі під нову фабрику за схемою, яка дозволить уникнути земельного аукціону, як того вимагає земельний кодекс».

    Нагадаємо, корпорація Roshen має намір побудувати бісквітну фабрику в Борисполі. Компанії запропонували ділянку загальною площею 19 гектарів, який складається з 5 окремих ділянок, які перебувають в оренді юридичних осіб, починаючи ще з 2006-2007 рр.

    В Roshen заявляють, що ні один з орендарів цих 5 земельних ділянок «не використав надану йому земельну ділянку за цільовим призначенням та не сплачував орендну плату».

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.