• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Супермаркети «Сільпо» можуть замінити закриті «Амстори»
    Опубликовано: 2015-06-01 22:00:00

    Замість супермаркетів “Амстор”, які закрилися в регіонах, можуть з’явитися “Сільпо”.

    Про це повідомляє RAU (Українська Асоціація Ритейлу).

    За інформацією одного з джерел, представники мережі зараз їздять по магазинах і проводять співбесіди з персоналом.

    “У мережі залишаться продавці та інші співробітники магазинів, а керуючі і топ-менеджери будуть замінені”, – повідомив співрозмовник.

    Попередньо, відкриття заплановано на середину червня в усіх ТРЦ. Другою мережею, яку розглядає “Смарт-холдинг” для заміни “Амсторів”, є “Караван”.

    Вони також запропонували компанії Вадима Новинського відкритися замість закритих “Амсторів” і провели due dilligеnce.

    У “Смарт-холдингу” кажуть, що ще остаточно не вибрали, хто буде на місці “Амсторів”. “Ми шукаємо можливість запустити роботу всіх торгових центрів самостійно або у співпраці з партнерами. Деякі потенційні партнери провели попередній due dilligеnce. Але ми не прийшли ні з одним гравцем ринку до фінальних домовленостей”, – повідомили RAU в прес-службі “Смарт-холдингу” .

    Директор з розвитку Fozzy Group Андрій Шутко відмовився коментувати питання нових відкриттів. Мова йде як мінімум про 15-17 супермаркетів “Амстор”, які були закриті через конфлікт між акціонерами мережі – братами Вагоровськими і Вадимом Новинським.

    “Збитки обчислюються сотнями мільйонів гривень. У цій ситуації головним своїм завданням ми бачимо збереження колективів, при цьому мають бути максимально враховані інтереси постачальників і кредиторів, – повідомили RAU в “Смарт-холдингу”. – Ми ведемо переговори з усіма великими гравцями, яким може бути цікава співпраця. Розглядаються різні схеми запуску магазинів – зі збереженням бренду “Амстор” і робота під іншими брендами”.

    Поки незрозуміло, що буде з київськими “Амсторами”.

    Нагадаємо, в квітні два з трьох магазинів мережі в столиці відновили роботу. Можливо, з часом Вадим Новинський відмовиться від розвитку і цих магазинів. Це не перший раз, коли “Сільпо” може замінити “Амстори”. Восени минулого року “Мульти Девелопмент Юкрейн” і “Амстор” оголосили про припинення співпраці за проектом майбутнього ТРЦ “Форум Львів”. Згодом Fozzy Group орендувала 2,6 тис. кв. м під відкриття продуктового супермаркету мережі “Сільпо”.

    Схоже, “Сільпо” йде шляхом пошуку площ на місці ритейлерів, які відчувають значні складнощі. Так, супермаркет цієї мережі відкриється на початку червня в ТРЦ “КОМОD” замість “Фуршет-гурмана”. На ринку ходять розмови про заміну на “Сільпо” також “Фуршет-гурмана” в ТРЦ Gulliver. Адміністрація ТРЦ вихід “Фуршету” підтверджує, але назвати ім’я нового якірного орендаря поки відмовляється. Подібним чином діє і мережа “Караван”. Як повідомляв власник мережі “Країна” Анатолій Юркевич, на місці двох його гіпермаркетів у Києві та Харкові відкриються два “Каравани”. Переговори про заміну його магазинів “Край” ще тривають.

    finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.