• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Підручник О. Карпюк «Англійська мова» та підручник «Німецька мова» ефективні для систематизації знань в області вивчення іноземної мови
    Опубликовано: 2015-01-12 23:19:27

    Хороші та доступні підручникиПідручник О. Карпюк “Англійська мова” універсальний. Він дозволяє  розвинути навички правильної вимови, вивчити основи англійської граматики, оволодіти усній і письмовій мові. Такий самий підручник “Німецька мова”. Структура обох підручників дозволяє підійти для первинного вивчення інформації, так і для її повторення і відновлення в пам'яті. Таким чином, кожен школяр має змогу отримати знання в області основ німецької та англійської мов.

    Вивчення іноземної мови починають з уявлення про словниковий склад та граматику.  Володіючи невеличким словниковим запасом, легше вивчати іноземну мову. Німецька мова так само як і англійська мова вимагає посидючості та особливого підходу. Велике значення відіграють артиклі і розстановка слів у реченні.

    Підручник англійська мова та підручник німецька мова, автора О. Карпюк, являють собою спробу розкласти по поличках всі граматичні явища та основи іноземної мови, детально і доступно викладаючи граматичні основи мови. Вони пропонують вправи на закріплення пройденого матеріалу. Вивчення граматики побудовано таким чином, що в процесі навчання школяр вивчає багато виразів і слів для використання на побутовому рівні. У книзі представлений досить широкий спектр матеріалу, і акцент зроблений на розвиток розмовної мови і навичок спілкування німецькою та англійською мовами. О. Карпюк зробила усе можливе для полегшення процесу вивчення граматики та сприйняття матеріалу. У підручниках викладена побудова граматичних конструкцій, зроблений упор на лексику і розмовну мову. В основі класичні методики вивчення німецької та англійської мов, але це не говорить про те, що вони застаріли чи є неефективними. Найчастіше, саме такі методики при систематичних заняттях дають найбільші результати.

    Особливе місце належить вправам на словотворення. Їх завдання - створити у школярів уявлення про основні закономірності розвитку словникового складу мови, сприяти становленню прогностичних словотворчих навичок і умінь.

    Предтекстові та післетекстові вправи до текстів призначені для введення, закріплення і автоматизації лексико-граматичного матеріалу уроку, для становлення відповідних мовленнєвих умінь і навичок.

    Підручник О. Карпюк “Англійська мова” та підручник “Німецька мова”  можуть бути ефективно використані для систематизації знань в області вивчення іноземної мови. Вони дозволяють більш детально вивчити різні граматичні явища і конструкції, освоїти безліч правил і норм іноземної  мови.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.