• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові та передмісті мобільні оператори тестуватимуть 5G
    Опубликовано: 2024-09-13 11:51:11

    Нацкомісія з регулювання сфер електронних комунікацій, радіочастотного спектра та поштового зв'язку погодила проведення з 23 вересня до 8 жовтня тестування технології 5G при в'їзді з міста Винники Львівської громади до обласного центру (з боку вулиці Личаківської).

    Як ідеться у рішенні НКЕК №478 від 11 вересня, про "показ радіообладнання" за адресою вулиця Хмельницького, 9Б заявили "Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна" спільно з мобільним оператором "Vodafone Україна".

    Короткострокові тестові випробування 5G проводитимуться для демонстрації максимальної працездатністі у польових умовах та оцінки електромагнітної сумісності технології, що дозволить оператору оцінити покращення ефективності використання частотного спектру та витрати на впровадження цієї системи.

    Програма тестування включає перевірку успішності сеансу та тестування тривалого сеансу зв'язку з постійним навантаженням 2G, 3G, 4G, 5G (приєднання до мережі, пакетна сесія з постійним навантаженням, від'єднання від мережі), успішності переходів абонентських терміналів між цими стандартами та успішності голосових сервісів - переходу з 5G в 2G/3G або 4G/VoLTE для вхідних та вихідних голосових дзвінків.

    Інтеграція радіообладнання буде проводитись в комерційне обладнання PS Core Huawei. Демонстрація буде закритою, тобто доступ до мережі Vodafone буде тільки з тестовими (непублічними) SIM-картками та тестовими терміналами.

    В разі створення радіозавад роботі іншого радіообладнання інших користувачів Nokia, базову станцію якої розміщено за вказаною адресою, повинна буде негайно припинити випромінювання до моменту усунення дії шкідливих радіозавад.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.