• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Алчевськ – триває відновлення електропостачання
    Опубликовано: 2006-01-31 09:21:00

    В Алчевську в цілодобовому режимі тривають роботи з ремонту внутрішніх тепломереж будинків та їх поетапне підключення до мережі теплопостачання. Станом на 7 годину 31 січня до тепломережі підключені 131 житловий будинок (за добу - 34 будинки), в стані готовності до подачі теплоносія перебуває 98 будинків. Підрозділами МНС України розгорнуті та функціонують 19 пунктів обігріву. Ще залишаються без теплопостачання 546 житлових будинків,  16 дошкільних закладів і 14  загальноосвітніх шкіл, 9 медичних установ. З 29 січня за розпорядженням Президента до аварійно-відновлювальних робіт додатково підключилися  бригади з спеціальним обладнанням із усіх регіонів України, міст Києва та Севастополя, а також Донецької та Придніпровської залізниць. Всього ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації проводять  2 167 робітників і рятувальників та 73 одиниць техніки.

    Координацію дій залучених сил здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з директором Департаменту цивільного захисту населення і територій МНС України генерал-лейтенантом Марченком Г.Б.

    29-30 січня у м. Алчевськ працював Міністр МНС В.І. Балога щодо вирішення питань подальших шляхів прискорення відновлення теплопостачання житлових будинків, об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини. 

    30 січня м. Алчевськ з робочою поїздкою відвідав Президент України Віктор Ющенко, який ознайомився з ходом ліквідації надзвичайної ситуації.

    Олександрія – тривають відновлювальні роботи

    Продовжуються аварійно-відновлювальні роботи в місті Олександрія, де 22 січня через невчасний підвіз вугілля на ТЕЦ-1 та ТЕЦ-2, а також ТЕЦ-3 (смт Дмитрове) сталося охолодження котлів, внаслідок чого без теплопостачання залишилося 134 житлові будинки (близько 6 тис. мешканців), 4 дитячі садки та  5 загальноосвітніх шкіл.

    Станом на 7 год. 31 січня теплопостачання об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини в м. Олександрії та смт Димитрове повністю відновлено. На ТЕЦ-1 та ТЕЦ-2 робота котлів здійснюється на вугіллі в стабільному режимі, йде подача теплоносія до споживачів. Забезпеченість вугіллям складає 1 тис. 123 т (добова потреба – 600 т) та дизельним пальним - 23 т (добова потреба - 6 т). На ТЕЦ-3 (смт Димитрове) робота котлів здійснюється на вугіллі в стабільному режимі з подачею теплоносія до споживачів. Забезпеченість вугіллям складає 900 т (добова потреба – 450 т) та дизельним пальним – 15,3 т (добова потреба - 6 т).

    Залишається частково відновити внутрішньобудинкові мережі будинків, а саме: у м. Олександрія – 9 будинків (2 – п’ятиповерхових та 7 - двоповерхових), смт Димитрове – 16 будинків (п’ятиповерховий та 16 - двоповерхових). Координацію аварійно-відновлювальних робіт здійснює оперативна група Головного управління МНС України у Кіровоградській області.

    Запорізька область – загинуло 2 особи

    У приватному житловому будинку с. Ручаївка Запорізького району о 10 год. 30 січня через замкнення телевізора виникла пожежа, в результаті якої загинуло 2 особи. О 12 год. двома відділеннями Державної пожежної охорони в будинку, де всього знаходилося 8 осіб,  пожежу ліквідовано. Під час гасіння пожежі врятовано 6 осіб (власники будинку та родичі), в тому числі            4 дитини (1997-2003 р.н.).

    Всього протягом минулої доби сталося 150 пожеж (з початку року – 5 тис. 76 пожеж), 112 пожеж -  у житловому секторі. У вогні загинули 32 особи (з початку року  – 774). На підприємствах виникло 4 пожежі, на транспорті – 8 пожеж. Вогнем знищено 34 будівлі, 12 одиниць автотракторної техніки та 7,5 тонн кормів. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 2 млн. 168 тис. грн.

    м. Київ – знешкоджено 24 артснаряди

    У Шевченківському районі столиці на території парку ім. Т.Г. Шевченка о 13 год. 30 січня під час проведення земляних робіт було виявлено артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Піротехніками Д0040 МНС України обстежено місце “знахідки”. Всього виявлено 24 артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни, які о 16 год. 40 хв. вилучено та знешкоджено.

    Більш детальну інформацію ви знайдете  на сайті www.mns.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.