• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Порядок розрахунково-касового обслуговування через органи Державного казначейства України митних та інших платежів
    Опубликовано: 2006-01-27 15:58:00

    Мінфін спільно з Держмитслужбою затвердив "Порядок розрахунково-касового обслуговування через органи Державного казначейства України митних та інших платежів, які вносяться до/або під час митного оформлення".

     На виконання вимог пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2005 №1093 “Про переведення митних та інших платежів, які вносяться до/або під час митного оформлення, на розрахунково-касове обслуговування через органи Державного казначейства” Департаментом моніторингу адміністрування платежів Міністерства фінансів України разом з Державним казначейством України та Державною митною службою України розроблено та спільним наказом Міністерства фінансів України та Державної митної служби України від 24.01.2006 № 25/44 затверджено Порядок розрахунково-касового обслуговування через органи Державного казначейства України митних та інших платежів, які вносяться до/або під час митного оформлення.

    Метою цього Порядку є переведення розподільчих рахунків митних органів, відкритих у комерційному банку, на обслуговування до органів Державного казначейства, а також визначення процедур розрахунково-касового обслуговування митних та інших платежів, які вносяться до/або під час митного оформлення, через органи Державного казначейства. З набранням наказом чинності кошти, що сплачуються митним органам до/або під час митного оформлення, перераховуватимуться суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності або уповноваженими ними особами виключно на рахунки, відкриті в Управлінні Державного казначейства у м. Києві.

    Прийняття наказу дає можливість поетапного впровадження обслуговування митних органів через систему органів Державного казначейства України у частині здійснення безготівкових операцій з коштами, що контролюються митними органами.

    Реалізація норм Порядку дозволить забезпечити прозорість механізму зарахування доходів до Державного бюджету та підвищити платіжну спроможність Державного казначейства України.

    Інф. Мinfin.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.