• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Брифінг з нагоди вручення першого в Україні свідоцтва про акредитацію Центру сертифікації ключів електронного цифрового підпису
    Опубликовано: 2006-01-16 16:36:00

    Запрошуємо вас взяти участь у брифінгу з нагоди вручення першого в Україні свідоцтва про акредитацію Центру сертифікації ключів електронного цифрового підпису, який відбудеться 17 січня 2006  року о 14:30-15:30 у Міністерстві транспорту та зв’язку України за адресою: пр.Перемоги, 14, 3 поверх, к. 303.

    Телефон для акредитації 461-65-30.

     У брифінгу візьме участь Міністр транспорту та зв’язку України Бондар Віктор Васильович.

    Запрошені представники Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони навколишнього середовища, Мінекономіки, Міноборони, Міністерства охорони здоров’я, Міносвіти та науки, Міністерства палива та енергетики, Мінпраці та соціальної політики, Міністерства промислової політики,   Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, Мінфінансів та департамент фінансового моніторингу, Міністерства юстиції, Державної податкової адміністрації, Нацбанку України, СБУ, Фонду держмайна, Державної митниці та комітету статистики, Укртелекому, інтернет-спільноти та потенційні отримувачі ключів.

    Електронний цифровий підпис використовується як засіб для ідентифікації та підтвердження юридичної ваги документів і замінює при електронному документообігу звичні підписи керівників та "мокру" печатку підприємства і при цьому має потужний криптографічний захист. Запровадження такого підпису в Україні сприятиме повноцінному розвитку електронного урядування та електронної комерції в нашій державі.

    Під час брифінгу буде продемонстровано використання електронного цифрового підпису з трансляцією на великий екран, а також надано інформацію  про історію впровадження електронного цифрового підпису - починаючи від створення нормативно-правової бази, Центрального засвідчувального органу і закінчуючи врученням першого свідоцтва про акредитацію Центру сертифікації ключів електронного цифрового підпису.

    Прес-служба МТЗУ 

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.