• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України зустрівся з міністром охорони здоров’я України та директором Французького Національного інституту онкології
    Опубликовано: 2005-10-21 13:45:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із міністром охорони здоров’я Юрієм Поляченком та директором Французького Національного інституту онкології Давідом Хайятом.
     
    Міністр поінформував Главу держави про стан справ у сфері боротьби з онкологічними захворюваннями.
     
    Також сторони відзначили доцільність розробки відповідної національної програми. У цьому контексті учасники зустрічі обговорили перспективи створення в Україні державного органу, який координував би роботу щодо боротьби з онкозахворюваннями з використанням досвіду французьких медиків. Було досягнуто попередньої домовленості про створення робочих груп з українських і французьких фахівців, які займуться реалізацією цього проекту.
     
    Планується, що нова структура координуватиме діяльність усіх науково-дослідних установ, які займаються онкозахворюваннями, а також лікарень, онкодиспансерів, громадських організацій із залученням усіх потрібних спеціалістів до вирішення цієї проблеми.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
     
     
    --------------------------------------------------------------------------------
    www.president.gov.ua/news/data/1_3648.html


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.